Voedingsconsult
Voeding speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Iedere dag worden we geconfronteerd met bergen aan informatie waarbij we niet meer kunnen onderscheiden wat we wel en niet kunnen geloven. Maar wat is nu eigenlijk een goede voedingskeuze voor u en hoe zet u theorie om in praktijk?

Voor iedere persoon krijgt de term gezondheid een andere invulling. Voor sommigen gaat het om vermageren terwijl anderen net bij willen komen. Ook vrij zijn van fysieke klachten of een prestatiegerichte (sport)aanbeveling kunnen hieronder vallen. Op basis van de noden van de patiënt proberen wij bij S2M tot een advies te komen dat haalbaar is in de thuissituatie en waar de patiënt zich goed bij voelt.

Voedingsadvies bij sport

Samen met de sporter ga ik op zoek naar een voedingsadvies op maat. Iedere sporter, professioneel of recreatief, ondervindt voordelen bij een juiste voedingsaanpak. Het kan hierbij gaan om het verbeteren van prestaties of het opbouwen van conditie, de juiste voorbereiding voor een wedstrijd en een goede recuperatie/revalidatie voeding. Daarnaast speelt voeding ook een belangrijke rol in het vrij zijn van fysieke klachten. Gezonde voeding in het algemeen helpt de sporter vooruit.

Voedingsadvies sport

60€

  • Intakegesprek
Voedingsadvies sport

25€

  • Opvolgconsult

Voedingsadvies bij vermageren

Op basis van een eerste gesprek wordt samen met de patiënt gekeken naar een vermageringsdieet op maat. Aan de hand van een dagschema, keuzelijsten en recepten laat ik de patiënt aan de slag gaan. Met een coachende hand help ik de patiënt doorheen het traject om zo het vooropgestelde doel te bereiken.

Voedingsadvies vermageren

50€

  • Intakegesprek
Voedingsadvies vermageren

25€

  • Opvolgconsult

Andere voedingsadviezen